Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2014

Άσπα Τσίνα Overdose!

Η μεγάλη μέρα έφτασε... το βράδυ θα δούμε επιτέλους την Άσπα Τσίνα μετά από αρκετά χρόνια ξανά στο πλατό του Ant1...
2 σχόλια:

 1. Το απόλυτο τίποτα που έκανε καριέρα και όνομα για τους καβγάδες και την αγένεια της δημιουργώντας σχολή στον εκχυδαϊσμό της τηλεόρασης. Απορώ πως συντηρείται στην επικαιρότητα ακόμα. Θα μου πείς οι φελλοί ένα ξέρουν να κάνουν, να επιπλέουν :(

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. "Το απόλυτο τίποτα..."
   Αφού η Άσπα είναι όπως αβάσιμα ισχυρίζεσαι το "απόλυτο τίποτα"( ας προσποιηθούμε πως αυτή η γελοία καθυστερημένη έκφραση βγάζει έστω λίγο λογικό νόημα αν και στην πραγματικότητα το γεγονός είναι πως δεν βγάζει τουλάχιστον λίγο λογικό νόημα) γιατί μιλάς σε φανταστικούς φίλους. Το γεγονός πως αναμφισβήτητα αποδεικνύεται πως η σχιζοφρένεια σου είναι τρομακτική το ξέρουμε απο αυτή την έκφραση.

   "που έκανε καριέρα και όνομα για τους καβγάδες και την αγένεια της"


   Λάθοοοοοοοοοοοος. Ολοκάθαρα δεν μπορείς να είσαι περισσότερο εντελώς λάθος. Η Άσπα για την ακρίβεια έκανε καριέρα απο την ταλαντούχα πανέμορφη φωνή της.

   Και πουτανίζεις για την αγένεια; Σοβαρά τώρα; Πάρε ένα σωστό λεξικό και μορφώσου λίγο. Ψάξε τις συγκεκριμένες λέξεις όπως "αλήθεια" και "αυτοάμυνα". Πραγματικά η Άσπα είπε την σκληρή αλήθεια για τους γονείς τις Ελεάνας, δηλαδή αυτά που έπρεπε να πεί. Είπε τη γαμημένη αλήθεια όπως είναι. Είσαι σοβαρά ένας γελοίος τεράστιος βλάκας που θα αποκαλέσει έναν υπέρβαρο "λιγνό" για να παρουσιάσει πως όλα είναι νεράιδες και λουλουδάκια. Όταν κάποιος είναι χοντρός τον αποκαλούμε χοντρό γιατί αυτό είναι. Η δήθεν "αγένεια" της Άσπας ήταν λογικά σωστή και εκπληκτικά πανέξυπνη που δεν σου αφήνει χώρο παρά να συμφωνήσεις με αυτή γιατί ξέρεις πως έχει απόλυτο δίκιο και πραγματικά επιχειρήματα.

   Και το υπόλοιπο κομμάτι ήταν λογική αυτοάμυνα με πανέξυπνο σαρκασμό ενάντι σε ηλίθιες γελοίες προσβολές και παράλογες απειλές που δέχτηκε απο την Ελεάνα και την άλλη.

   Σοβαρά τώρα...μόνο γιγανταία νοητικά καθυστερημένοι μισούν και οργίζονται για τον καλό λογικό σαρκασμό... όπως εσύ που ανήκεις σε αυτό το γκρούπ.

   "...δημιουργώντας σχολή στον εκχυδαϊσμό της τηλεόρασης"
   Αποτυχία.

   Αυτό ήταν το πιο ηλίθιο πράγμα που έχω διαβάσει. "Εκχυδαϊσμός" τι υποτίθεται πως είναι αυτή η απολύτως γελοία μαλακία που πέταξες; Αναρωτιέμαι πως εσείς οι ψετοδιανοουμενοι τέρμα καθυστέρημένοι λέτε αυτά τα απόλυτα σκουπίδια με ευθύ πρόσωπο.

   Τέλως πάντων η τηλεόραση στην πραγματικότητα ήταν ένα χυδαίο μπουρδέλο απο πριν. Ολοκάθαρα η Άσπα ήταν εντελώς αντίθετη με τη χυδαιότητα οπότε οι αξιολύπητες μαλακίες που λές δεν παίρνονται σοβαρά από σοβαρά άτομα με άνω του 90 IQ.

   "Απορώ πως συντηρείται στην επικαιρότητα ακόμα."
   Το γεγονός πως ΟΛΟΚΑΘΑΡΑ η Άσπα ήταν εξαιρετικά πανέξυπνη με εξαιρετικά πανέξυπνες αξιέπαινες και αποστομωτικές απαντήσεις σε χωριάτες τέρμα καθυστερημένους που επαναλαμβάνουν τις ίδιες σκατένιες γελοίες φράσεις χτυπάει κανένα καμπανάκι ή καμπάνα; Τσίπνα Τσίπνα, χαζούλη. Επίσης δεν είναι στην επικαιρότητα, βλάκα. Έχει όμως η ΓΑΜΑΤΟΣΥΝΗ της επιβιώσει στο Διαδίκτυο. All Hail, Άσπα.

   "Θα μου πείς οι φελλοί ένα ξέρουν να κάνουν, να επιπλέουν."
   Αυτό δεν έβγαλε ξανά κανένα λογικό νόημα αλλά θα σου πώ το ολοκάθαρο γεγονός πως είσαι εντελώς καθυστερημένος βλάκας και θα φύγω ξέροντας πως σε έχω ντροπιάσει και την μέγιστη ηλιθιότητα που κουβαλάς.

   Διαγραφή