Παρασκευή, 6 Αυγούστου 2010

mtv awards


Kαθώς μέσα στην εβδομάδα ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες των MTV VMA 2010, οι διαγωνιζόμενοι stars δεν δίστασαν να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη αλλά και ορισμένες φορές τον θυμό τους για τα βραβεία!

Η Lady Gaga στο άκουσμα της είδηση ότι κατέχει το ρεκόρ του θεσμού των βραβείων, με 13 υποψηφιότητες, έστειλε μήνυμα αγάπης στους fans της, λέγοντας: «13 VMA υποψηφιότητες μικρά μου τερατάκια. Μαζί σπάμε τα ρεκόρ μαζί ξεπερνάμε τα όρια. Σας αγαπώ όλους! Είστε κομμάτι της ζωής μου». Η Ke$ha που έχει τρείς υποψηφιότητες, έγραψε στο Twitter: «Holy sh….it!! 3 υποψηφιότητες; Δεν ξέρω τι να πω… Πραγματικά είμαι ευγνώμων στους fans και απίστευτα ενθουσιασμένη! Ευχαριστώ!».

Ο Jared Leto, τραγουδιστής των 30 Seconds To Mars είπε ότι έμεινε πραγματικά άφωνος όταν έμαθε ότι το συγκρότημα του διαγωνίζεται σε τέσσερις κατηγορίες. Η πρώτη του αντίδραση ήταν: «f**ck,f**ck,f**ck! Δεν το πιστεύω! Δεν είχαμε ιδέα για το πώς λειτουργούν αυτά τα πράγματα. Νομίζαμε πως ήταν κάτι πολύ μακρινό και απίθανο για να μας συμβεί. Τελικά μας έστειλαν την λίστα των υποψηφίων και ήμασταν μέσα! Ήταν φανταστικό…».

Αλλά δεν έδειξαν όλοι οι καλλιτέχνες την ίδια χαρά μαθαίνοντας για τις υποψηφιότητες. Ο, διαγωνιζόμενος σε 8 κατηγορίες, Eminem έδειξε μια μικρή δυσφορία σχολιάζοντας την ημερομηνία του show. Είπε: «Προφανώς το MTV δεν ενδιαφέρεται για το γεγονός ότι την επομένη των βραβείων, δίνω συναυλίες σε δυο τεράστια στάδια, στην άλλη άκρη της χώρας. Γαμ..το!». Tουλάχιστον ο Eminem θα παρευρεθεί στην τελετή, αλλά όπως ο ίδιος έιπε: « Δεν θα είμαι και τόσο ξεκούραστος!».

www.mtvgreece.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου