Δευτέρα, 16 Αυγούστου 2010

FACEBOYSΟ Αργύρης Ναστόπουλος βάζει τα πράγματα στη θέση τους στην Μουσική βιομηχανία και ταράζει τα νερά !!
Κάθε τέλος μια νέα αρχή; Αυτό φαίνεται να ισχύει στη περίπτωση του Αργύρη Ναστόπουλου. Μιλάμε φυσικά για το πρώην μέλος των One που όπως φαίνεται, ποτέ δεν χώνεψε το γεγονός της διάλυσης ενός group που είχε εξαιρετική πορεία στο χώρο.
Ο ίδιος λειτουργεί με μεγαλύτερη άνεση μέσα σε ένα group απ' ότι solo, έτσι η απόφαση δεν άργησε να ληφθεί...

Ο Αργύρης Ναστόπουλος ιδρύει νέο group.

Πάνω από 4.000 αιτήσεις δέχτηκε και κατέληξε σε τρεις νέους συνεργάτες του μέσα από αυστηρά casting Κατέληξε στους καλύτερους, τον Γιάννη ,τον Δημήτρη και τον Τεό. Το όνειρο αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά. Όλοι μαζί θα αποτελούν τους Face Boys.Ο Αργύρης Ναστόπουλος θα συμμετέχει μόνο ως μουσικοσυνθέτης και manager και ήδη ετοίμασε το promo video σοκάροντας τους πάντες !!
Από τις 3 Αυγούστου 2010 το promo video ξεπερνάει κάθε προσδοκία με τα θετικά σχόλια αλλά και την αναζήτηση νέων ιδεών και προτάσεων.
Οι Face boys άρχισαν ήδη πρόβες με το χορογράφο τους και μέσα Σεπτέμβρη θα έχουμε και οπτικό δείγμα της δουλειάς τους αλλά και μια εμφάνιση αρχές Σεπτέμβρη που θα συζητηθεί πολύ
Ετοιμάζουν το πρώτο τους promo ελληνικό τραγούδι με τίτλο "Μάτια μου Γλυκά" ,αλλά και στα Ξένα με τίτλο "Dance With me Tonight" για τα ξένα radio...

Ετοιμαστείτε Μάτια μου Γλυκά έρχονται οι Face Boys....Dance with Face Boys

FaceBoys
Giannis Arvanitis
Dimitris Kapetanakis
Teo Teowish

1 σχόλιο:

  1. αχαχαχχααχ faceboys! ποιος θα τους ακουσει αυτους? αχαχαχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή