Σάββατο, 4 Απριλίου 2009

Γιατί διαλύονται όλα τα group;

Image Hosting
Γιατί διαλύονται όλα τα group επιτέλους; πραγματικά αναρωτιέμαι δεν σκέφτονται ότι είναι άλλη η δύναμη των 3-4-5 ατόμων και φυσικά άλλη του ενός!
Σαφώς ένας λόγος είναι το οικονομικό , γιατί ένας επιχειρηματίας θα δώσει 3.000 την βραδιά σε ένα group και αυτοί θα πρέπει να τα μοιράσουν ανάλογα με το πόσα άτομα είναι , και φυσικά αν είσαι μόνος σου θα πάρεις όλο το ποσό εσύ!
Αλλά είναι κρίμα γιατί είναι σίγουρο πως κανείς τους δεν καταφέρνει να φτάσει τόσο ψηλά! Ονόματα υπάρχουν πολλά από group τα οποία δεν υπάρχουν , όπως τα "κακά κορίτσια" "ΟΝΕ" "hi-5" "wanted + " "4play" "darling's" κ.α!
Σαν ομάδα μπορούν να συλλέξουν πολλά άτομα που θα "αγαπήσουν" κάτι από το κάθε άτομο χωριστά και έτσι κάποιος θα στηρίξει ενα Group ακόμα και αν δεν συμπαθεί κάποιον!
Παράδειγμα σε αυτό φυσικά είναι και οι "spice girls" που σαν συγκρότημα πούλησαν εκατομμύρια cd , και για τα live τους είχανε λίστα 3.000.000 ατόμων που κάνανε το reunion πέρυσι , ενώ σαν solo δεν έχουνε καμία επιτυχία πλέον , η Melanie Brown πούλησε μόλις 1.000 κόπιες το cd της L.A state of mind.
Άραγε αξίζει κάποιος να χαραμίσει την καριέρα του , απλά για να κάνει solo καριέρα για 1 το πολύ 2 χρόνια;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου